Deveto kolo Paket24 Premijer lige prepuno je iznimno zanimljivih susreta. Gotovo je nemoguće reći gdje bi moglo biti uzbudljivije, neizvjesnije. U Paket24 Premijer ligi – Ligi A, Osijek dočekuje Moslavinu i želi nastaviti započeti niz i s trećom pobjedom. Moslavci pak, žele prekinuti niz od dva poraza. Slična priča vrijedi i za susret Trogira i Varaždina 1930, odnosno Gorice i Karlovca. Derbi te lige igraju Sesvete i Zagreb. I sve se to događa na Martinje. Tko pobijedi, imat će dodatni razlog za slavlje.

U Paket24 Premijer ligi – Ligi B, najviše pozornosti privlači susret Poreča i Nexea. Gosti su dakako izraziti favoriti, ali domaćin je željan testa svoje snage i moći. Dubrava će nakon poraza u Našicama tražiti povratak na pobjedničke staze protiv sjajne Bjelin Spačve. Rudaru dolazi KTC koji je u lošoj seriji od četiri poraza u nizu. Metković – Mehanika je domaćin Riboli Kaštela i želi uspon na ljestvici jer sadašnje 4. mjesto ih ne vodi u Ligu za prvaka.

RUDAR – KTC
11. 11. 2023., 19.30 sati, SD OŠ Rude

Dalibor Sokač, trener KTC-a:
“Pokušat ćemo nešto izvući u sljedeće tri utakmice, posebno u subotu kod Rudara i u 11. kolu kod Ribole Kaštela. Puno bi nam značilo da na, barem, jednom od ta dva gostovanja uzmemo dva boda. Zdravstveno stanje u momčadi je malo bolje, uz neke sitnije ozljede. Uvježbavamo se za subotnju utakmicu u Rudama i nadamo se pozitivnom ishodu.”

Robert Marković, igrač KTC-a:
“Čeka nas teška utakmica s Rudarom koji ima četiri boda, isto kao i mi pa bi nam pobjeda jako puno značila za daljnji tijek natjecanja. Kroz tjedan dobro treniramo i pripremamo taktiku s trenerom kako bi što spremniji dočekali gostovanje u Rudama. Očekujem egal utakmicu u kojoj bi sitnice mogle odlučiti pobjednika.”