Rukometaši KTC-a pobijedili su večeras u križevačkom sportskom domu momčad Siska 39:29 (17:16) u 11. kolu 1. HRL sjever.

Ravnopravna utakmica u prvom dijelu i dominantna domaća momčad u nastavku utakmice. U križevačkoj je postavi u prvom poluvremenu prednjačio Vladimir Ostarčević (39) koji se odnedavno priključio nakon ozljeda Ezgete i Perajice. Njegovo ogromno igračko iskustvo, raznovrsnost i odlična igra u obrani bili su prevaga u tom razdoblju, a kasnije su svoj obol dali i ostali, napose Robert Marković koji je, naposljetku, zabio čak 16 pogodaka, kao i obično vrlo atraktivnih iz protunapada i iz njegovog poznatog “arsenala” udaraca.

Kod gostiju je ponajbolji bio ljevoruki Mario Zakić kojeg su Križevčani u drugom poluvremenu uspjeli zaustaviti pravodobnim izlascima na šut. KTC u sljedećem kolu gostuje kod Novog Zagreba.

Za KTC su nastupili i postigli pogotke: Šutalo, Marković 16, Vinković 1 (1), Mušlek 1, Ostarčević 7, Harča, Bogdan, Mirosavljević 7, Maričić 2, Martinović, Tandara 2, Masnec 3, Celovec, Mršić. Trener je Dalibor Sokač.

mn za Prigorski.hr