Ronilački klub Plavi organizira Scuba Rangers na Bazenima Cerine

SCUBA-RANGERS-1-1448x2048

Ronilački klub ‘Plavi’ na Bazenima Cerine organizira program Scuba Rangers od 05. srpnja do 07. srpnja 2022. godine od 10 do 14 sati.

 

Scuba Rangers (Podvodni izviđači) program je namijenjen isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je na način da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih sa opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša. Iskoristite priliku svojem mališanu omogućiti sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvan nastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima Scuba Ranger.

Standardi programa Scuba Ranger dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.ssi.com), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa. Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Ranger certifikat i diplomu, te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe poput Scuba Ranger Intermediate Ranger, Advance Ranger i Master Ranger.

Prijave i upiti za program Scuba Rangers: