Blues Rock Trio – Romana Orešnik, Josip Pavlović i Goran Markić trio koji je u subotu navečer u Križevima izveo  Rock, Blues i Soul standarde obrađene na svoj originalan način te nekoliko autorskih pjesama.

Romana Orešnik je zagrebačka kantautorica rodom iz Križevaca i poznato ime domaće glazbene scene. Ova gitaristica i basistica osebujna glasa svirala je u mnogim bendovima i surađivala s mnogim glazbenicima, poput Nene Belana, Davorina Bogovića, Aljoše Šerića, Jelene Radan i dr. Stalni je član grupe Stampedo kao basistica i pomoćni vokal.

Josip Pavlović prve korake na glazbenoj sceni započeo je kao glavni vokal u raznim blues/rock, hard/rock sastavima.

Prvi koraci u autorskom stvaranju započeli su sa sastavom “Bad Mushrooms”, no trenutno dva glavna aktivna autorska projekta su bend iz Zagreba imena The Paints gdje svira bas gitaru i pjeva glavni vokal te suradnja sa kantautoricom Romanom Orešnik gdje ga se može čuti na gitari, bas gitari te u ulozi pomoćnog vokala.

Goran Markić je instrumentalist i bubnjar koji je svirao u većem broju grupa, ansambala i skupina, neke grupe sa značajnijom diskografijom su: Animatori, Bastardz, Virusi, Pađen band i dr..

Zadnjih petnaestak godina svira sa grupom Stop, legendama zagrebačke rock scene kao i sa grupom Hakuna matata s kojima izdaje veći broj albuma.

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12