Rokerski dvojac, riječki Soulcase i križevačko-zagrebački Flaner nastupaju zajedno 28. svibnja u Klubu kulture.

Soulcase je alt rock sastav koji je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem glazbe, a posljedično tome, pomalo su nastajale i prve pjesme.

Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

Flaner je peteročlani alternativni rock bend iz Križevaca i Zagreba, a skupa sviraju od 2018. godine. Izvode većinom autorski materijal, a trude se da njihova glazba bude svojevrsni moderni rock. Pokušavaju iskombinirati različite glazbene ukuse, utjecaje i ideje u nešto novo te se odmaknuti od standardnog rock formata istih ritmova i melodija.

Nedavno su izdali svoja prva dva singla i video-spota – “Stvari” i “Kaktus”. Pjesme koje će odsvirati nalaziti će se na njihovom prvom albumu, a odsvirati će i obrade nekih njihovih najdražih pjesama.

Koncert je na rasporedu u subotu, 28. svibnja u 21 sati.