ROĐENDANSKI POPUSTI U KOLOR GRANITU 25% na cjelokupan asortiman uključujući i sve vrste stiropora! Ne propustite akcijske cijene na keramičke pločice i OSB ploče s utorom!

17. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Križevci ROĐENDANSKI POPUSTI U KOLOR GRANITU 25% na cjelokupan asortiman uključujući i sve vrste stiropora! Ne propustite akcijske cijene na keramičke pločice i OSB ploče s utorom!


Križevačka tvrtka Kolor Granit tradicionalno slavi rođendan na izmaku ljeta. Naime, Kolor Granit je generalni zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju za Silex proizvode. Osim kompletnog materijala za fasade Kolor Granit nudi suhu gradnju od gips ploča, od rigipsa, siniat, tehnogips, pa do raznih profila i svog dodatnog pribora za suhu gradnju.

kolor5

Kolor Granit je i generalni zastupnik za fasadno-staklenu mrežicu i jedini su u Hrvatskoj koji uvoze tu mrežicu i dalje ju distribuiraju prema trgovinama, a nalazi se u gotovo svim dućanima u Hrvatskoj.

kolor1

Povodom 14. rođendana Kolor Granit svim kupcima daruje prigodne popuste 22. i 23. rujna te
poziva na proslavu rođendana u petak, 24. rujna uz kotlovinu i kraft Križevačko pivo.

Od popusta za Vas su pripremili 25% na cjelokupan asortiman uključujući i sve vrste stiropora! Dodatne popuste i pogodnosti možete iskoristiti na sve keramičke pločice, popratni program za keramiku Sika te OSB ploče.

Pločice Zorka I. klasa
Zidne -40%
Podne -30%

kolor3

Sika program za keramiku uz kupnju pločica -30%

kolor9kolor7kolor6kolor4

OSB ploče s utorom -25%
12mm 84,38 kn/m2
15mm 105,47 kn/m2
18mm 126,56 kn/m2

Ne propustite rođendanske akcijske cijene u Kolor Granitu, u Vrbovečkoj ulici 4 u Križevcima.

kolor8kolor10