Rimac Automobili počinju graditi kampus u Kerestincu; Gradonačelnik Zurovec: ‘Na području našeg grada koncentracija kvalitetnih tvrtki uistinu je impresivna’

13. kolovoza 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Rimac Automobili počinju graditi kampus u Kerestincu; Gradonačelnik Zurovec: ‘Na području našeg grada koncentracija kvalitetnih tvrtki uistinu je impresivna’


Rimac Automobili počinju graditi kampus u Kerestincu, koji s oko 200.000 četvornih metara ukupne i 95.000 kvadrata radne površine te cijenom gradnje od 200 milijuna eura, spada u jednu od najvećih investicija u hrvatskom gospodarstvu.

Obavijest o početku gradnje kampusa tvrtka Mate Rimca dostavila je Zagrebačkoj županiji, čija su nadležna tijela u srpnju ove godine izdala građevinsku dozvolu za prvu fazu gradnje proizvodnog i razvojno-istraživačkog kampusa Rimac.

– Drago mi je što je izvođač radova tvrtka Facies iz Strmca (Sveta Nedelja), što je još jedan dokaz kako je na području našega grada koncentracija kvalitetnih tvrtki uistinu impresivna – poručio je gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec putem svoje facebook stranice.