SDP s partnerima u Varaždinu je u četvrtak predstavio listu koalicije Rijeke pravde za 3. izbornu jedinicu, a nositelj liste Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik SDP-a Krapinsko-zagorske županije, poručio je da su predstojeći parlamentarni izbori – izbori između slobode i ropstva.

Nositelj liste koalicije SDP-a, HSS-a, DO i SIP-a, Reformista i Glasa za 3. izbornu jedinicu Siniša Hajdaš Dončić na obali rijeke Drave koja, kako je rekao, ujedno nosi simboliku slogana koalicije da rijeke pravde dolaze, naglasio da je na predstojećim parlamentarnim izborima odluka jednostavna jer se bira između koalicije Rijeke pravde i premijera Andreja Plenkovića, odnosno bira se “između slobode i ropstva”.

Hajdaš Dončić predstavio je svih 14 kandidata s liste, a predstavljanju je prisustvovao i čelni čovjek SDP-a Peđa Grbin, koji je siguran da ljudi u Hrvatskoj sve znaju i da znaju kakav izbor imaju.

Siguran je i da će izabrati slobodu u odnosu na, naglasio je, korupciju trenutno vladajuće garniture.

“Borit ćemo se za Hrvatsku slobodnu od korupcije, za Hrvatsku u kojoj njeni građani mogu dostojanstvo živjeti”, poručio je.

Na predstavljanju su bili i partneri SDP-a: Dalija Orešković iz Stranke s imenom i prezimenom te Dario Carev iz Centra.