Subota, 29.02. – dan koji obilježava prijestupnu godinu i dan kada nam stiže RESET Vol.3! Ovog puta Ivan Šimonek dovodi Dejana Karolja (Beats & Cuts, Kutina), majstora i gurua posvećenog tvrđem i ozbiljnijem technu.

Dejan Karolj, tijekom srednje škole u 2000.-ima počinje odlaziti na partije i upoznaje techno sa izvođačima poput Stevea Rachmada, Jeffa Millsa, Gaetana Parisia, Marca Carole, Bena Longa, Jamieja Bissmirea i ostalim pripadnicima zlatnog doba techna. Kako bi se više približio elektronskoj sceni počinje se baviti sa DJ-ingom. Isprva isključivo iz ljubavi prema glazbi i za potrebe zabave svoje ekipe, kasnije je ljubav prerasla u potpunu ovisnost i preokupaciju.

2010. godine njegov dobar prijatelj iz pepela podiže davno ugašeni serijal partija Beats & Cuts na kojem bilježi svoj prvi javni nastup. Nedugo nakon toga uslijedile su svirke u kultnom kutinskom RAM Caffeu gdje ubrzo postaje rezident DJ. Od 2012. aktivno se uključuje u Beats & Cuts kolektiv i pomaže pri organizaciji partija na kojima su nastupali brojni domaći i inozemni gosti: Miss Sunshine/Insolate, Ogi, F.O.R.M., Dany Rodriguez, CYRK, Veztax, Shipe, Milex, Xenex, Fixsel, Karlo M i brojni drugi izvođači.

U njegovim setovima može se čuti techno u gotovo svim pojavnim oblicima od industrijskog zvuka, analogije, acida, offbeata do old school techno zvuka.

Uz Dejana vrte i naši domaći dečki Ivan Šimonek, MSun Janko Deković.

Ulaz: 20/30 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe i Entrio.hr

Subota, 29. veljače u 22 h
Klub kulture Križevci