Na prvijenac RESET-a, 30. studenog 2019., Ivan Šimonek u Klub Kulture Križevci dovodi MOZER-a, zagrebačkog DJ-a, suosnivača i rezidenta programa “tanzen”, kojeg je križevačka publika već imala prilike čuti u dobrom starom Safehouse-u. Mozer svoju glazbenu selekciju bazira na technu, no kako i sam kaže, žanrovi za njega ne postoje.

Potom će, 21. prosinca 2019., RESET  predstaviti Ivana Komlinovića – zagrebačkog DJa, producenta, inženjera zvuka, mastering inženjera i live performera. S više od 20 godina karijere Ivan je ime kojeg ne treba previše predstavljati. Brojna postignuća u glazbenom stvaralaštvu i nastupima govore sama za sebe. Ivan će u Križevcima odvrtjeti vinyl set.

Uz Mozera i Ivana Komlinovića nastupaju i domaće snage: Ivan Šimonek, M SUN, Robert Radamant, Domix i Janko Tipsarević.

DJ slušaona
30. studenog 2019. u 22h
Klub kulture Križevci

Mozerova DJ karijera započinje 2000. godine. U to vrijeme je redovito nastupao u svim poznatim zagrebačkim underground klubovima, a kasnije i u svim većim gradovima regije. Na početku je bio fasciniran zvucima Industrial Techna i britanskog hard-groovea, a njihovom kombinacijom je stvorio vlastiti jedinstveni i prepoznatljivi glazbeni stil.

Od 2005. godine do danas MOZER je dijelio mix pult s umjetnicima kao što su Ken Ishii, Pascal FEOS, Deetron, Rino Cerrone, Funk D’Void, Phil Kieran, Billy Nasty, Valentino Kanzyani, Henrik B i drugi.

U novoj eri uglavnom programiranog zvuka, zajedno s pojavom digitalnog hardvera i razvojem glazbe, Mozer je ostao 100% vjeran vinil vještinama i zvuku. Za njega žanrovi ne postoje, već je fokus na publici, emocijama i naporu da isporuči cjelovitu glazbenu priču. To je onaj Mozer kojeg danas slušamo. Osim povremenih nastupa u Zagrebu, trenutno provodi brojne studijske sate radeći na svom prvom izdanju.

 

Ulaz za oba eventa: 30/40 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe (Križevci) ili online putem sustava Entrio.hr
https://www.entrio.hr/event/reset-vol-1-7148
https://www.entrio.hr/event/reset-vol-2-7149