Reakcija građevinske tvrtke Radnik na navode Mladena Kešera

29. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Reakcija građevinske tvrtke Radnik na navode Mladena Kešera


Dana 29. lipnja 2020. godine na facebook profilu gospodina Mladena Kešera, načelnika Općine Kalnik i predsjednika ŽO SDP Koprivničkog- križevačke županije, objavljen je tekst kojim se implicira kako su za svog posjeta Radnik-u d.d. Križevci predsjednik Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i ministar vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordan Grlić Radman tražili 150.000 kuna gotovine.

Povodom navedenog  iz tvrtke Ranik primili smo priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti.

Kao domaćini posjeta spomenutih visokih državnih dužnosnika, iskazujemo svoju počašćenost posjetom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i ministra vanjskih i europskih poslova dr. sc. Gordana Grlića Radmana tvrtki Radnik d.d.

U cijelosti se ograđujemo od lažnih tvrdnji da su ugledni gosti tražili novac za kampanju ili za bilo što drugo, te nam je neugodno da nam se ugledne goste naziva neprimjerenim nazivima. Kešer je zadnji koji treba komentirati posjete našoj tvrtki.

Spomenutim tekstom i iznesenim neistinitim navodima povrijeđeni su interesi i nanijeta šteta Društvu Radnik d.d. i njegovoj Upravi, stoji u priopćenju Uprave Radnik d.d. Križevci.

Facebook Comments