U Klubu kulture u srijedu studio smijeha započeo je s novom sezonom. Novu sezonu otvorila je i nova Razvaljotka, stand-up komedija, ali u jednoj drugačijoj sceni. Naime, u ovoj epizodi prisutni su gledali IMPROV-večer, odnosno bila je to jedna sasvim improvizirana predstava. Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa.

Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima.Improvizatori skaču iz prostora u prostor, iz emocije u emociju ali od svega žele kroz improvizaciju biti što duhovitiji. Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče, što je križevačka publika sinoć jako dobro odradila.

Za “razvaljenu” večer pobrinuli su se Marina Orsag, Vlatka Mifka, Tin Sedlar i Goran Vinčić.

razvaljotka01 razvaljotka02 razvaljotka03 razvaljotka04 razvaljotka05 razvaljotka06 razvaljotka07 razvaljotka08 razvaljotka09 razvaljotka10 razvaljotka11 razvaljotka12 razvaljotka13 razvaljotka14 razvaljotka15 razvaljotka16 razvaljotka17 razvaljotka18 razvaljotka19

prigorski.hr