Razrješenja i imenovanja u Požeškoj biskupiji

7. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Vjera Razrješenja i imenovanja u Požeškoj biskupiji

Ivica Galović/PIXSELL


Nakon nedavne smrti nekolicine svećenika Požeške biskupije, biskup Antun Škvorčević razriješio je dosadašnjih službi i imenovao na nove dužnosti sljedeće svećenike:

Dražen Akmačić razriješen je službe župnika u Župi Bezgrješnog začeća BDM u Vetovu te imenovan župnikom Župe sv. Augustina Biskupa u Velikoj.

Dejan Ilić razriješen je službe župnog vikara u Župi Rođenja BDM u Kutjevu te imenovan upraviteljem Župe Uznesenja BDM u Novoj Bukovici.

Mario Matijević razriješen je službe upravitelja Župe Uznesenja BDM u Novoj Bukovici i imenovan župnikom u Župi Kraljice sv. Krunice u Novoj Gradiški.

Mario Sanić razriješen je službe župnika u Župi sv. Augustina Biskupa u Velikoj i imenovan župnikom Župe Bezgrješnog začeća BDM u Novoj Gradiški te razriješen službe dekana Kaptolačkoga dekanata.

Ivan Štivičić razriješen je službe upravitelja Župe Kraljice sv. Krunice u Novoj Gradiški i imenovan župnikom u Župi Rođenja BDM u Kutjevu.

Augustin Tašić imenovan je pastoralnim suradnikom u Župi sv. Augustina Biskupa u Velikoj.

Želimir Žuljević razriješen je službe ravnatelja Kolegija Požeške biskupije i rektora crkve Sv. Lovre u Požegi te imenovan župnikom u Župi Bezgrješnog začeća BDM u Vetovu.

Željko Volarić razriješen službe župnog upravitelja Župe Bezgrješnog začeća BDM u Novoj Gradiški.
Svi novoimenovani župnici bit će uvedeni u službu prije prve korizmene nedjelje, 21. veljače.

IKA

Facebook Comments