Razredna nastava i maturanti na području Bjelovarsko-bilogorske županije u školske klupe, ostalima nastava online

13. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Razredna nastava i maturanti na području Bjelovarsko-bilogorske županije u školske klupe, ostalima nastava online


Škole na području Bjelovarsko-bilogorske županije slijedit će preporuke Ministarstva obrazovanja pa će od ponedjeljka redovitu nastavu imati učenici nižih razreda osnovne škole te maturanti, dok će ostali imati nastavu online.

– Očekujem da osnovne i srednje škole u županiji rade u jednoj smjeni i da naši prijevoznici usuglase vozne redove kako bi naši učenici imali siguran i odgovarajući prijevoz – naglasio je župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs na konferenciji za novinare Županijskog Stožera civilne zaštite u srijedu.

Na Stožeru su rekli i da su nedavni potresi na Baniji oštetili i školske zgrade na području Bjelovarsko-bilogorske županije – štetu je prijavilo 19 škola, a osnovna škola u općini Šandrovac neće krenuti s redovnom nastavom. Umjesto toga, krenut će u energetsku obnovu, a u sklopu toga posla riješit će se i pitanje statike, rečeno je. (Hina)

Facebook Comments