Ravnatelj Opće bolnice Bjelovar najoštrije odbacuje insinuacije o nepravilnostima u procesu gradnje bolnice

8. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Ravnatelj Opće bolnice Bjelovar najoštrije odbacuje insinuacije o nepravilnostima u procesu gradnje bolnice


Temeljem opetovanih političkih poruka kojima je cilj kompromitirati proces izgradnje Opće bolnice Bjelovar, ključnog projekta iznimno važnog za svakog građanina Bjelovarsko-bilogorske županije, primorani smo reagirati i odgovoriti na pokušaje kompromitiranja cijeloga procesa od strane pojedinih političkih opcija.

„Projekt Opće bolnice Bjelovar najveći je u povijesti grada Bjelovara, Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i ovoga dijela Hrvatske. Razumijemo da je samim time ovaj projekt u fokusu javnosti, ali najoštrije odbacujemo sve insinuacije o potencijalnim nepravilnostima u procesu gradnje bolnice.“, poručio je ravnatelj Opće bolnice Bjelovar prim. Allouch Ali, dr.med.

„Cijeli svoj radni vijek dug punih 36 godina proveo sam u Općoj bolnici Bjelovar, koju ponosno i časno vodim na poziciji ravnatelja zadnjih pet godina.“, ističe ravnatelj Ali. Napominje da je, zajedno sa svojim predanim timom, u dobrobit bolnice, podizanje zdravstvenog standarda i unaprjeđenje zdravlja svih pacijenata uložio veliki dio života i ukupno znanje te ne dopušta da projekt Opće bolnice Bjelovar bude uvučen u politička nadmetanja.

Ravnatelj također napominje da je projekt, na koji građani cijele županije mogu biti ponosni, od početka vođen potpuno transparentno i pod nadzorom svih nadležnih tijela javne uprave te da nema potrebe za iznošenjem tendencioznih i ničime utemeljenih optužbi.

“Svjesni smo da je u tijeku predizborna kampanja, ali molim sve političke aktere da u svoje međusobne rasprave ne uvlače bolnicu, kao naš kapitalni projekt koji smo desetljećima iščekivali i konačno dočekali, koji je besprijekorno vođen i koji mora ostati nadstranački, za dobro svih naših sugrađana.”, zaključuje ravnatelj Opće bolnice Bjelovar.

Facebook Comments