[VIDEO] Ratimir Ljubić: Nema novih zaraženih u našoj županiji. Nije bilo poziva o ozlijeđenima i šteti od potresa// Dr. Mato Devčić: Pacijentica je stabilno

22. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [VIDEO] Ratimir Ljubić: Nema novih zaraženih u našoj županiji. Nije bilo poziva o ozlijeđenima i šteti od potresa// Dr. Mato Devčić: Pacijentica je stabilno


Na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije načelnik Stožera Ratimir Ljubić prvo se osvrnuo na jutrošnji potres te istaknuo kako je centar 112 primio pozive, ali nije bilo intervencija i dojava o ozlijeđenima i šteti.

-U 13 sati održat će se telefonska sjednica sa općinskim stožerima pa ćemo znati sve detalje. -kazao je Ljubić.

Također, po pitanju koronavirusa nema promjena. -I dalje je u našoj županiji jedna zaražena osoba. Karantena za vozače funkcionira odlično, a dozvolu je dobila i jedna privatna, koje je smjestila 7 vozača. Zahtjev su podnijeli još neki privatnici, a što će službe pregledati. – kazao je Ljubić dodavši kako je i na snazi novo radno vrijeme trgovina od 8 do 17 sati.

Načelnica Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice Ksenija Ostriž kazala je kako su u rad uključeni i dobrovoljni vatrogasci te HGSS.

Ravnatelj koprivničke Opće bolnice dr. Mato Devčić potvrdio je kako nema novih slučajeva, a da je zaražena pacijentica stabilno. Doktorica Draženka Vadla kazala je kako nema promjena u odnosu na jučerašnji dan.

Načelnik Pu koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac kazao je kako nema prometa na graničnim prijelazima. -Pohvalio bih građane, koji su dosta ozbiljno shvatili naše naputke. Bilo je manjih okupljanja, ali sve je riješeno bez problema. -kazao je Štimac zahvalivši se i ostalim djelatnicima iz područja civilne zaštite na odličnoj suradnji.

Facebook Comments