RALLY KALNIK Slavlje za MK “Križevci” // Najbolji vozači Milan Podhraški i Štefica Pavić

7. svibnja 2018. Autor: prigorski.hrFoto & VideoRALLY KALNIK Slavlje za MK “Križevci” // Najbolji vozači Milan Podhraški i Štefica Pavić

KRIŽEVCI – U organizaciji AMK „Križevci“ u nedjelju je održana tradicionalna auto moto ocjenska vožnja pod nazivom „Rally Kalnik 2018.“ s ciljem popularizacije auto i moto športske aktivnosti među članovima HAK-a i AMK-a Križevci.

Svoje vještine upravljanja vozilom pokazali su mnogobrojni vozači pa je tako kod klubova u kategoriji moto slalom prvo mjesto osvojio je MK „Križevci“, drugi je bio ŠK „1.HMK Zagreb“, a treći MK „Matulji Racing“ dok je kod timova prvo mjesto osvojio tim Auto Koren, drugo Jaska Team Mladina, a treće CMD Team.

U moto rally-u najbolji je opet bio MK „Križevci“, drugi je bio ŠK „1. HMK Zagreb“, a treći MK „Matulji Racing“ dok je kod timova prvo mjesto osvojio tim Auto Koren, a drugo Jaska Team Mladina.

Najboljim vozačem proglašen je Milan Podhraški, drugo mjesto osvojio je Denis Gajski, a treći je bio Kristijan Fletko dok je u kategoriji vozačica najbolja bila Štefica Pavić, a drugo je mjesto osvojila Katica Petrić.

U kategoriji mladih vozača do 24 godine prvo mjesto osvojio je Filip Koščak, drugi je bio Andrija Vuković, a treći Ivan Radiček dok je kod mladih vozačica najbolja bila Liza Gajski, druga je bila Ivana Blagaj, a treća Mihaela Rumenjak.

Medalje i pehare najboljima uz čestitke uručio je pored brojnih organizatora i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn pri tome pohvalivši organizatore i održavanje još jednog rallyja.

rally12rally13rally14rally15rally3rally4rally5rally6rally7rally8rally9rally10rally11rally2rally1

prigorski.hr

[ssba]