Radnika HEP-a stresla struja; hitno prebačen u bolnicu

24. studenoga 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika Radnika HEP-a stresla struja; hitno prebačen u bolnicu


Kako doznaje mnovine.hr tijekom srijede prijepodne na radovima na trafostanici u Prelogu radnika Elektre stresla struja. To im je potvrdio i glasnogovornik policije Nenad Risek. Naime, došlo je do nesreće prilikom čega je radnik zadobio ozljede.

– Nesreća se dogodila oko 11:35 prilikom redovnog servisiranja trafostanice koja se nalazi između naselja Prelog i Donji Kraljevec. Došlo je do udara struje u radnika 34-godišnjak s područja općine Mala Subotica. Prevezen je u bolnicu, težina ozljeda nije poznata, no najvjerojatnije je izvan životne opasnosti. Nestala je struja na području Preloga, Hodošana i Donjeg Kraljevca – rekao je glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Radovi su se odvijali u trafostanici 35/10 u Prelogu prema Donjem Kraljevcu. Zbog toga je nestalo struje na području donjeg Međimurja koje neće biti jedno duže vrijeme.

– Na području Preloga, Donjeg Kraljevca, Čukovca, Donjeg Mihaljevca nema struje. Dojavu smo primili oko 11:43. Kvar bi se trebao ukloniti od 30 do 120 minuta. Došlo je do ispada više trafostanica – naveli su u Elektri Čakovec.