Pučko otvoreno učilište Križevci 27. 10. 2023. godine započinje s provedbom programa obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje. Program mogu pohađati sve osobe koje imaju minimalno završenu četverogodišnju srednju školu. Ukupno traje 225 sati, od toga 77 sati vođeni proces učenja i poučavanja (teorija), 84 sata učenje temeljeno na radu (praksa) i 64 sata samostalne aktivnosti polaznika (dodatni zadaci). Završetkom programa polazniku se izdaje javna isprava – uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Cijena programa je 600€ (4.520,70 kn), ali za sufinanciranje je moguće iskoristiti vaučer HZZ-a te je u tom slučaju potrebno doplatiti samo 55,17 € (415,68 kn). Zahtjev za vaučerom podnosi se isključivo online, putem web stranice https://vauceri.hzz.hr/, prijavom preko bilo koje e-Građani vjerodajnice. Mogu ga iskoristi sve zaposlene i nezaposlene osobe, koje nisu u sustavu redovnog odgoja i obrazovanja, visokog obrazovanja i znanosti ili korisnici mirovine.

“Radi poštivanja procedure odobravanja vaučera, savjetujemo sve zainteresirane da s podnošenjem zahtjeva krenu što prije (bar 15 dana prije početka programa) kako bi bili sigurni da će se isti odobriti. Osim financiranja putem vaučera, za plaćanje punog iznosa jednokratno odobrava se 10% popusta, a dostupno je i plaćanje do 6 rata.”-preporučuju iz učilišta.

“Osim pregršt korisnih i popularnih tema koje čine ovaj program, kao posebnost ističemo suradnju sa stručnjakom (internetskog) marketinga – mag.oec. Ivanom Vrhovskim, direktorom marketinške agencije s bogatim iskustvom i brojnim uspješnim suradnjama, koji će predavati ovaj program! Jamčimo usvajanje mnoštva novih znanja i vještina uz najbolje primjere iz prakse, kvizove, domaće zadaće, rad na projektu po vlastitom odabiru i dobru atmosferu na predavanjima. Stjecanjem formalne kvalifikacije iz ovog područja te uz stručnog predavača polaznici će biti osposobljeni za samostalno pokretanje (digitalne) marketinške kampanje za svoj projekt ili projekt nekog drugog naručitelja.”-poručuju iz učilišta.

Za sve informacije o programu i upisima obratite se na broj 099/490-4590 ili e-mail [email protected]

int-mark-brend-1

int-mark-brend-2