Pučko otvoreno učilište Križevci nastavlja s ciklusom javnih tribina i edukativnih susreta te smo ovoga puta organizirali predavanje na temu Pozitivna psihologija i dobrobit – koraci do sretnog života koje će voditi dvije stručnjakinje – dr.sc. Zdenka Brebrić stručna suradnica pedagoginja izvrsna savjetnica i univ.spec.psih.sav. Mirela Ileković stručna suradnica psihologinja.

Predavačice su najavile kako će sudionici imati priliku čuti kratki osvrt o pozitivnoj psihologiji kao psihološkoj grani i njenoj važnosti u istraživanju cjelovite ljudske ličnosti te će saznati što je dobrobit, koji su njeni faktori i kako povećati osjećaj dobrobiti (sreće, zadovoljstva). Osim teorijskog osvrta, sudionici će sudjelovati u vježbi kojom će saznati više o svojoj subjektivnoj dobrobiti te dobiti obrazloženje i korisne savjete za poboljšanja.

Predavanje će se održati u petak 11. ožujka u 18:00 sati u Podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma.

– Zbog svima poznatih epidemioloških mjera, morali smo ograničiti broj mjesta te molimo građane da nam se najave na broj 099 490 4590 ili e-mailom na [email protected] – poručili su organizatori.