Dođite 27. veljače s početkom u 19.00 sati i provedite nedjeljnu večer u druženju i sportskoj atmosferi u Društveno kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu.

Još jedan turnir u šahu i pikadu održava se za sve vas natjecateljskog duha. Odmjerite svoje znanje i strategiju s protivnicima u drevnoj igri šaha ili pak okušajte svoje vještine u pikadu. Neka najbolji pobijede.

Cilj ovakvih događanja u Društveno kulturnome centru je povećanje interakcije i druženja među mještanima te povećanje kvalitete života u lokalnoj sredini.

Ulaz je slobodan, uz obvezno pridržavanje svih epidemioloških mjera. Molimo da Vaš dolazak najavite na e-mail adresu: [email protected] ili na Facebook stranicu „Društveno kulturni centar ‘Kuća ideja-prostor zajedništva’“

“Turnir u šahu i pikadu“ sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, unutar projekta „Kuća ideja – prostor zajedništva“, a čiji je nositelj Kulturno umjetničko društvo Prigorec Sveti Petar Orehovec. Ciljevi projekta su formiranje kulturnog centra u Općini Sv. Petar Orehovec, osmišljavanje kulturnih programa koji će se odvijati u centru u koordinaciji partnerskih udruga te stvaranje modela sudioničkog upravljanja u suradnji općine i udruga.

Partneri na projektu su Povijesno društvo Sveti Petar Orehovec, Općina Sveti Petar Orehovec, Likovna udruga Prigorje Art, Vatrogasna zajednica općine, Udruga uzgajivača konja Hrvatski toplokrvnjak i Udruga vinogradara i vinara “Sveti Vinko”.