Brojni Bjelovarčani će u Novu godinu ući uz program na otvorenom na Adventskoj pozornici, gdje u 22.30 sata počinje koncerta Mejaša, popularnih “tamburaša u starkama”, a za ponoć je zakazan vatromet.

Najmlađi Bjelovarčani ulazak u 2024. godinu počinju slaviti već u 11 sati ujutro dočekom dječje Nove godine na Adventskoj pozornici. Djecu i odrasle zabavljat će bjelovarski Flashback band i moto-mrazove koji će dijeliti bombone.

Nova godina u Čazmi tradicionalno se dočekuje na glavnom trgu. Prvo će 31. prosinca od 11 sati u novu godinu ući najmlađi Čazmanci uz bend Showtime, a nešto kasnije uz isti bend zabavljat će se i starije generacije. Doček uz glazbu i Laser Beam show počinje u 21 sat.

Daruvarčani će u Novu godinu ući uz vatromet i grupu Bumerang na glavnom gradskom trgu, a zabavni program i druženje počinju u 22,30 na staru godinu.

Garešničani već dugi niz godina nemaju organizirani doček Nove godine, ali i ove godine imaju dječji doček, 30. prosinca, od 11 sati na Trgu hrvatskih branitelja.

Doček nove godine na južnoj Bilogori, odnosno u Grubišnom Polju i Velikom Grđevcu održat će se u dva navrata.

Tako će doček 2024. za najmlađe biti na staru godinu od 15 sati u Lovrakovom centru u Velikom Grđevcu. Stariji su pozvani na doček na glavni grubišnopoljski trg uz svjetlosne efekte i Šliper bend u večernjim satima.