Pronađeno tijelo nestalog muškarca; u potragu bio uključen i pas tragač HGSS-a

17. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika Pronađeno tijelo nestalog muškarca; u potragu bio uključen i pas tragač HGSS-a

Foto: HGSS


U subotu, 14. studenog, policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu nestanka 57-godišnjeg muškarca iz Doljana.

Prema prijavi, on je na adresi stanovanja posljednji put bio viđen u ponedjeljak, 9. studenog. Policijski su službenici odmah po prijavi poduzeli mjere traganja za nestalom osobom, koje su intenzivirane tijekom jučerašnjeg dana, kad su u potragu uključeni i pripadnici Interventne jedinice policije, pripadnici HGSS-a Varaždin sa psom tragačem te vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Sveti Ilija i Beletinec.

Tijekom navedene potrage, u 12.30 sati, u odvodnom kanalu u polju između Turčina i Doljana, po psu HGSS-a, pronađeno je tijelo nesretnog muškarca. Zbog nepristupačnog terena, tijelo su izvukli vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

2020.11.16.-Stanica-Varazdin-Doljani-2

Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik koji se pregledom tijela nije mogao izjasniti o uzroku i vremenu smrti. Zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredila je obdukciju.

Facebook Comments