­čÄŽ Prona─Ĺeno tijelo mu┼íkarca, sumnja se da je rije─Ź o napada─Źu s Markova trga

12. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika ­čÄŽ Prona─Ĺeno tijelo mu┼íkarca, sumnja se da je rije─Ź o napada─Źu s Markova trga

Foto: Tomislav Mileti─ç/PIXSELL


Nakon pucnjave na Trgu sv. Marka u kojoj je ozlije─Ĺen policajac iz Vladinog osiguranja policija je izvijestila da je prona┼íla mu┼íkarca koji odgovara opisu po─Źinitelja, a koji je po─Źinio samoubojstvo.

“Policijski slu┼żbenici na adresi Jabukovac prona┼íli su osobu koja odgovara opisu po─Źinitelja. Osoba je po─Źinila samoubojstvo. Utvr─Ĺuju se sve okolnosti doga─Ĺaja”, kratko dodaju u MUP-u.

MUP je ranije potvrdio da je u pucnjavi na Trgu sv. Marka u ponedjeljak ujutro ozlije─Ĺen policajac te da policija traga za po─Źiniteljem koji je pobjegao s mjesta doga─Ĺaja.

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandi─ç ranije je potvrdila Hini da je u ponedjeljak, 12. listopada, u 8,06 sati zaprimljena dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu.

Prema prvim utvr─Ĺenim informacijama jedan policijski slu┼żbenik je ozlije─Ĺen i njemu se pru┼ża lije─Źni─Źka pomo─ç.

U Vladi se doznaje se da je rije─Ź o policajcu koji je radio u njihovu osiguranju te da u vrijeme incidenta premijer nije bio u sjedi┼ítu Vlade.

Na Trgu sv. Marka, uz Vladu se nalazi i Hrvatski sabor te Ustavni sud. (Hina)

Facebook Comments