Pronađen improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj

19. studenoga 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika Pronađen improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj

foto: Pu zagrebačka


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni na području Sesveta, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti i protok zraka stvorio umjetne uvjete za uzgoj bilja te sadio marihuanu koju je sušio, usitnjavao, prepakiravao, a potom sumnja se dalje preprodavao.

Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom obiteljske kuće na području Sesveta kad je pronađen improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj bilja, zasađena 21 stabljika marihuane, 170 komada sasušenih grančica marihuane, 405,0 grama marihuane, 270,0 grama lišća marihuane, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nadalje, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija također na području Sesveta, gdje osumnjičeni povremeno boravi a gdje je pronađeno 260,0 grama marihuane i 280,0 grama sušenog lišća marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook Comments