I ove godine, putem web-aplikacije „Prometna učilica“, provesti će se natjecanje iz poznavanja prometnih propisa. Ovo je 13. natjecanje za učenike osnovnih škola te 4. natjecanje za učenike srednjih škola. Web-aplikacija „Prometna učilica“ namijenjena je učenicima svih razreda osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa, a nalazi se na Internet adresi: http://ucilica.skole.hr.

Na natjecanju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola na području Koprivničko-križevačke županije i to pojedinačno, a isto tako i za svoj razred i za svoju školu, zajedno s drugim učenicima.

Prometna učilica1 (1)

Natjecanje se u cijelosti provodi na stranicama Prometne učilice i dovoljno je da se učenik prijavi svojim korisničkim podacima, potvrdi svoj razred i podatke i skuplja bodove. Natjecanje traje od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine.

Za najbolje osnovne škole, najbolji razred osnovne škole, najbolje učenike i voditelja najboljeg razreda osnovnih škola, kao i za najbolje srednje škole i njihove učenike i voditelje natjecanja predviđene su nagrade.

Prometna učilica2