Pripadnica Interventne policije PU bjelovarsko-bilogorske Magdalena Oršić osvojila drugo mjesto na Zagrebačkom polumaratonu

5. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sport Pripadnica Interventne policije PU bjelovarsko-bilogorske Magdalena Oršić osvojila drugo mjesto na Zagrebačkom polumaratonu

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska


Zagrebački proljetni polumaraton „Zagreb 21“ održane je u nedjelju, 02. svibnja. Cestovna atletska utrka bila je ukupne duljine 21,098 metara i trčala se po ulicama Zagreba, a na njoj su sudjelovali i policijski službenici Bjelovarsko-bilogorske policijske uprave.

U utrci su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, točnije Interventne jedinice policije Luka Markešić, Marko Balažić i Magdalena Oršić, te policijski službenik Ureda načelnika Ante Jeličić. U konkurenciji od 984 sudionika maratona Magdalena je osvojila drugo mjesto u kategoriji policijskih službenica te se tako okitila srebrnom medaljom, a Luka, Marko i Ante su utrku završili među prvih 100 natjecatelja.

Ostvarivši sjajne rezultate, odličan uspjeh i medalje policijski službenici su pokazali zavidnu sposobnost, požrtvovnost i ustrajnost u svim postavljenim izazovima. Svi četvoro u svom radu kao policijski službenici su iznimno profesionalni, odgovorni i savjesni, a s ovakvim sportskim rezultatima se nadaju da će motivirati i ostale policijske službenike.

Pehar Magdalena Oršić

Facebook Comments