Prilikom uhićenja u Splitu 31-godišnjakinja, kod koje su pronađene različite vrste droga, fizički je napala i ozlijedio policajca, a po završetku istrage predana je pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u petak splitska policija.

Kako je priopćeno, policija je provela kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 31-godišnjakinjom te je u prostorima koje koriste u Splitu pronađeno i oduzeto 656,3 grama amfetamina, 1473 grama marihuane, 47 grama kokaina i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Tijekom policijskog postupanja 31-godišnjakinja je u trenutku uhićenja fizički napala policijskog službenika, pri čemu ga je lakše ozlijedila, naveli su iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Po dovršetku kriminalističke istrage 31-godišnjakinja je danas predana pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave za ‘Prisilu prema službenoj osobi’ i ‘Neovlaštenu proizvodnju i promet drogama’. Također 28-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ‘Neovlaštene proizvodnje i promet drogama’ te je protiv njega također podnijeta kaznena prijava.