Zagrebačka policija prijavila je 24-godišnjeg i 31-godišnjeg državljanina Nepala koje se sumnjiči da su u u noći u petak, nešto prije 1 sat, u hotelskoj sobi na Savskoj cesti pokušali ubiti 24-godišnjeg Nepalca.

Policija je izvijestila da su se dvojica osumnjičenika, verbalno, a potom i tjelesno sukobili s 24-godišnjim državljaninom Nepala. Pri tom je osumnjičeni 24-godišnjak pokušao ubiti vršnjaka, zadavši mu više ubodnih rana po tijelu, nakon čega su osumnjičenici pobjegli.

Nakon bijega s mjesta događaja, dvojica osumnjičenih državljana Nepala dogovorili su se kako će 31-godišnjak prikriti tragove kaznenog djela, a što je stariji Nepalac u konačnici i učinio.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) ističe da su policajci, unatoč dogovoru dvojice Nepalaca o prikrivanju kaznenog djela, utvrdili tijek događaja kao i identitet osumnjičenika koje su ubrzo pronašli i uhitili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.