Udruga Peski-Art Đurđevac i ove godine u suradnji s Muzejom Grada Đurđevca i Turističkom zajednicom Grada Đurđevca po osmi put organizira izložbu božićnih jaslica pod nazivom Božiću ususret 2022. te ovom prilikom poziva sve zainteresirane udruge, ustanove i pojedince na sudjelovanje na izložbi  koja će se održati u sklopu programa Advent u Đurđevcu.

Izložba će se održati u prekrasnom prostoru Muzeja Grada Đurđevca, a na izložbi će se izlagati unikatni radovi koji su u cijelosti proizvod ručnog rada.

Prijave se zaprimaju zaključno do 11. prosinca i to putem mail-a: [email protected] ili [email protected], putem facebook stranice Peski Art Đurđevac, pisanim putem na adresu Peski-Art Đurđevac, Grkinska 4, Đurđevac ili pozivom na 091/2779 474- Franjo Mihočka. Kod prijave je poželjno da pošaljete fotografiju jaslica kako bi se ista mogla uvrstiti u katalog.

Dostava izložaka i postava izložbe biti će 17. prosinca 2022. (subota) u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u Muzeju Grada Đurđevca (utvrda Stari Grad), a tko ne može u to vrijeme, može dostaviti ranije prema dogovoru s organizatorima.

Posjetitelji će moći razgledati ovu zanimljivu blagdansku izložbu svaki dan u radno vrijeme Muzeja, a sve do 8. siječnja 2023. godine.