Prijavite se show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, pokažite svoj kulinarski talent, osvojite vrijednu nagradu i postanite najbolji kuhar amater!

6. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Prijavite se show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, pokažite svoj kulinarski talent, osvojite vrijednu nagradu i postanite najbolji kuhar amater!

Tri, dva, jedan - kuhaj!


Krenule su prijave za devetu sezonu omiljenog RTL-ova kulinarskog showa, a to znači samo jedno – počela je potraga za talentiranim i maštovitim amaterskim kuharima! Volite kuhati, mislite da možete puno pokazati gledateljima i spremni ste učiti od vrhunskog stručnog žirija? Požurite se i prijavite u novu sezonu!

Nakon osam odličnih sezona kulinarski show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ se vraća na RTL, a žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka već je spreman za kušanje novih jela. Svi one koji smatraju da izvrsno kuhaju, da su brzi i spretni u kuhinji te da su upravo oni pravi kulinarski virtuozi, trebali bi se odvažiti i upustiti u ovu gastro avanturu.

„Preporučujem svima koji vole kuhati i vrlo su radoznali da se prijave u novu sezonu jer je to jedno jako lijepo i zabavno iskustvo. U emisiji sam upoznala puno dragih ljudi, učila od najboljih, testirala sebe i svoje znanje te osjetila uzbuđenje kuhanja pred kamerama“, otkriva Jozefina Birindžić, pobjednica osme sezone ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ kojoj je sudjelovanje u showu donijelo mnogo novih angažmana, kao i dokaz da svatko tko vjeruje u sebe može pobijediti.

Ivan Pažanin, Željka Klemenčić, Tomislav Špiček (2)

Ako ste se prepoznali u ovim redcima i želite iskusiti kulinarsku borbu za vrijednu nagradu i laskavu titulu – ne oklijevajte već zasučite rukave, naoštrite noževe, pripremite kuhače i budite dio nove sezone!

Prijaviti se možete sami ili u paru na linku za prijave ili na broj telefona 060 501 554 (cijena poziva s fiksnog telefona je 3,49 kn/min, a s mobilnog telefona 4,78 kn/min).