Preminuo je Ivan Sedlar

12. listopada 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Preminuo je Ivan Sedlar


Danas je u 64. godini života nakon kratke bolesti u bolnici u Zagrebu preminuo vlasnik i osnivač tvrtke Videomix i veliki nogometni zaljubljenik Ivan Sedlar.

Počeo je 1990. godine paušalno sa foto i video snimanjem da bi 1996. godine zbog velikog povećanja posla i potražnje za foto i video uslugama otvorio studio u Vrbovcu, a vizija je bila da upotpuni svačiji život uspomenama na njihove najljepše i najsvečanije trenutke.

Osnovna tadašnja djelatnost bila je izrada fotografije visoke kvalitete na jednom od zasigurno vodećih mini labova Fuji Frontier 7500 kojeg je Videomix kupio i instalirao prvi u Hrvatskoj.

Usporedno s time veliki napori uloženi su na foto i video snimanja vjenčanja koja rade po cijeloj Hrvatskoj, a posljednjih godine često i diljem svijeta.

U Vrbovcu je glavno sjedište tvrtke, uz izdvojene pogone u Svetom Ivanu Zelini i Križevcima.

Ivan Sedlar bio je i veliki zaljubljenik u nogomet, pratio je sve utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije. Volio je i vrbovečki nogometni klub, bio je i član Izvršnog odbora, a posljednji put smo Ivana zabilježili na utakmici u Vrbovcu 22. rujna ove godine.

sedlar

Preminula je dobra duša cijelog vrbovečkog kraja. Posljednji ispraćaj bit će u četvrtak u 14 sati na groblju u Dubravi.

Počivao u miru.