Prekrasne crne haljine na Izboru Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije

12. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Prekrasne crne haljine na Izboru Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije

foto: Zdenko Balog


Na izboru Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije, kako smo već izvijestili lentu i sjajnu krunu najljepše odnijela je 22-godišnja Natalija Talan, apsolventica fizioterapije.

O pobjednici ćemo još pisati, a sada se podsjetimo u kakvoj je konkurenciji odnijela pobjedu. Na izboru nastupilo je dvanaest djevojaka, redom, Erika Kalanj Matković, Marija Magdalena Buntak, Laura Erceg, Paula Srdarev, Leona Ostojić, Natalija Talan, Korina Sterle, Elena Štimac, Elena Šobota, Andrea Ćurković, Luna Fofonjka, te Jana Tomljanović. Od dvanaest djevojaka, šest je finalistica sa lentama, koje su stekle pravo da se natječu na državnom izboru za prestižnu titulu Miss Supranational Hrvatske 2020.

Kako smo već primijetili proteklih godina, u sezonama izbora Miss Supranational, kako regionalnima, tako i finalnom državnom, pojavljuje se neka dominirajuća boja. Pred dvije godine izborom, dekoracijama i haljinama koje su nosile natjecateljice, dominirali su zlatni tonovi, a prošle godine srebrni.

Ove godine primijetili smo da su djevojke u četiri svoja izlaska čak tri puta nastupile u crnim haljinama, odnosno haljinama pretežno crnim, sa različitim detaljima u zlatnim i srebrnim aplikacijama. Iako se izbor održavao u ‘crnoj kutiji’ pozornice kazališta Kerempuh, elegancija ovih crnih kompleta snažno je djelovala na dvanaest prekrasnih natjecateljica.

Prvi, revijalni izlazak djevojaka bio je u crnim kompletima i sa kožnim torbicama modnog brenda Galko, dok su se u drugom izlasku predstavile u crnim kratkim haljinicama Mistic Exclusive, modne kreatorice Mirsade Jureše, u kompletu s dizajnerskim naočalama Vivien Westwood i Porshe Design.

U posljednjem, četvrtom izlasku svečane crne haljine, također Mistic Exclusive, upotpunjavao je unikatni Modni nakit MaYa Marijane Petrović. MaYa nakit je ujedno i autor unikatne krune kojom se svake godine kruni pobjednica izbora. Da djevojke zablistaju u punom sjaju pobrinuo se stalni partner Direkcije izbora, Beauty Team Studio Maat Matea Šipuš, te Dis Prom, Dunja Stocca i Lea Juren.

crne 40 crne1 crne2 crne3 crne4 crne7 crne8 crne9 crne15 crne16 crne17 crne18 crne19 crne22 crne23 crne24 crne25 crne26 crne27 crne28 crne29 crne30 crne31 crne32 crne33 crne34 crne20 crne21 crne35 crne36 crne37 crne38 crne39 crne50 crne51