KRIŽEVCI – Proteklog mjeseca smo s križevačkom dobročiniteljicom Livijom Jakopović posjetili obitelj Đurđević u križevačkom mjestu Cubinec. Podsjetimo, Katica Đurđević (57) i njezin suprug Drago Đurđević (54) teško bolesni jedva preživljavaju i brinu o svojoj teško bolesnoj i nepokretnoj 28-godišnjoj kćeri Ivani.

Nakon objave na našem portalu pokrenula se lavina pozitivnih vibracija i dobri ljudi koji su prikupili sredstva da Ivana božićne i novogodišnje blagdane provede puno sretnija.

U četvrtak je Ivana dobila novi krevet koji će joj puno pomoći u življenju sa stopostotnim invaliditetom. U susretu punom suza i emocija sreći obitelji Đurđević nije bilo kraja. Ivana je dobila krevet, madrac, posteljinu, obuću, odjeću i hranu.

durdevic4

Livija Jakopović je rekla kako mora zahvaliti svim ljudima koji su pomagali. – Tvrtka Nova ortopedija donirala je madrac, Jasna Karamatić donirala je novu posteljinu, jastuke, deke i poplune. Puno je financijski pomogao i gospodin Vedriš iz Pitomače. Ana Sokač i Melita Filipec su sa prijateljima također prikupili puno novaca. Pomogla je i trgovina “Tina”, a puno je bilo malih donatora i svaka kuna je bila dobrodošla. Hvala svima! – istaknula je Livija Jakopović.

Riječi zahvale upućuje i obitelj Đurđević. Ne možemo vjerovati kakvo nam se lijepo iznenađenje dogodilo – istaknuli su.

durdevic3

– Srce mi je veliko kao kuća – u suzama radosnicama rekla je Livija Jakopović.
durdevic durdevic1 durdevic7 durdevic6 durdevic5

prigorski.hr

foto: Marijan Kelemin