Predstavljena kandidacijska lista Demokratskog HSS-a i kandidata za načelnika Maria Švegovića

25. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Predstavljena kandidacijska lista Demokratskog HSS-a i kandidata za načelnika Maria Švegovića

foto: LuMedia


Danas u popodnevnim satima načelnik Općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović predstavio je svoju kandidacijsku listu Demokratskog HSS-a s kojom ide po svoj drugi mandat. Na listi su se našli Dragutin Kenđel, Božica Hodžić, Damir Vrban, Tihomir Selišćak, Marin Harači, Marina Husnjak, Stjepan Šegović, Dejan Selišćak te Mario Švegović kao nositelj liste.

– Nakon realizacije djelomične izgradnje komunalne i prometne infrastrukture, demografsko-socijalne mjere, sufinanciranje mladih obitelji, sufinanciranje obrtništva i poduzetništva, sufinanciranje rušenja kuća, briga za naše vrtićarce, školarce i umirovljenike nastavljamo kontinuirano i pošteno voditi Općinu Koprivnički Ivanec općinu bez korupcije, jednakih pravila za sve, jer mi smo tu za mještane sa kojima ćemo zajedno nastaviti ovaj pozitivan trend napretka – istaknuo je Švegović.

svegovic

foto: LuMedia

Dodao je kako su glavni projekti koji su spremni za realizaciju u 2021. godini, izgradnja dječjeg vrtića za pet skupina.

– Uz vrtić koji je naš kapitalni projekt planira se izgradnja nogostupa od naselja Koprivnički Ivanec do naselja Kunovec te nogostup u ulici Matije Gupca u Koprivničkom Ivancu.

Naš program je realan i ostvariv, do sada smo pokazali da ispunjavamo konkretna obećanja i projekte unatoč pokušajima da se isti opstruiraju – zaključio je općinski načelnik.

Facebook Comments