PREDSTAVLJAMO Stevana Vujasinović – lijepa atletska državna prvakinja u pohodu na krunu Miss Supranational

2. svibnja 2018. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti PREDSTAVLJAMO Stevana Vujasinović – lijepa atletska državna prvakinja u pohodu na krunu Miss Supranational


Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu, 5. svibnja u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Do dana “d” predstavit ćemo sve kandidatkinje.

Stevana Vujasinović (17) iz Sokolovca pohađa Obrtničku školu u Koprivnici, smjer pomoćnog kuhara i slastičara. Namjerava nastaviti sa školovanjem, a i položiti tečaj za frizera i kozmetičara. Planira u životu raditi ono što voli! Šest godina bavila se atletikom, bila je državna prvakinja u Poreču.

stevana12

Prošle joj se godine dogodila prva ljubav, ne ide glatko, ali ona ne odustaje, trudi se, ne gubi nadu! Općenito sebe opisuje kao ustrajnu, ali i tvrdoglavu osobu, priznaje da baš nije poslušna, te da se zna izboriti za sebe.

Ljudima odmah u oči kaže što misli, iskrena je, zbog toga ju ipak većinom ljudi vole. Voli izlaske, putovanja, zabave, nastoji živjeti intenzivno.

Fotograf Zdenko Balog, kada ju je fotografirao, predložio joj je da se prijavi na izbor, od kojeg očekuje samo pobjedu!

stevana4 stevana5 stevana6 stevana7 stevana9 stevana10
stevana3 stevana4 stevana5 stevana stevana1 stevana6

Zdenko Balog/prigorski.hr