Predstavili novi Koprivnički godišnjak: ‘Lijepo je na kraju godine napraviti jedan zaključak svega što se radilo’

29. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Predstavili novi Koprivnički godišnjak: ‘Lijepo je na kraju godine napraviti jedan zaključak svega što se radilo’


Novi Koprivnički godišnjak, 16. po redu predstavljen je u utorak ujutro u prostorima koprivničke Gradske uprave. Godišnjak su predstavili gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednica Uprave GKP Komunalac Nataša Tetec, a u kojem se po prvi moglo vidjeti kako izgleda idejno rješenje budućeg centra Koprivnice.

Riječ je o informativnom biltenu grada Koprivnice u kojem su sadržani svi gospodarski, infrastrukturni, kulturni i ostali projekti u protekloj godini u gradu Koprivnici.

– Sama koncepcija godišnjaka nailazi uvijek na pozitivne odjeke kod velike većine naših sugrađanki i sugrađana jer sigurno da je lijepo na kraju godine, kad nam je i Dan Grada, napravimo jedan zaključak svega što se radilo u godini koja je polako iza nas i dati jedan okvir kamo to želimo ići u budućnosti i koji su projekti s kojima idemo u nove životne i razvojne cikluse našega grada – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zadovoljna izgledom i sadržajem ovogodišnjeg Koprivničkog godišnjaka bila je i predsjednica Uprave GKP Komunalac Nataša Tetec.

– Sam sadržaj godišnjaka koncipiran je tako da je podijeljen u cjeline. Aktualnosti, gospodarstvo i komunalno gospodarstvo, obrazovanje, kultura, sport i ostali važni događaji. Troškovi uz ovaj projekt pokriveni su prihodima od oglašavanja te se ovom prilikom još jednom zahvaljujem svim oglašivačima koji su nam ukazali povjerenje – kazala je.

Koprivnički godišnjak tiskan je u 12.000 primjeraka na 120 stranica, a bit će distribuiran putem Hrvatske pošte do svakog kućnog praga na području grada Koprivnice i prigradskih naselja. Građani će isto tako svoj besplatni primjerak Koprivničkog godišnjaka moći podići na kioscima Tiska te svim gradskim ustanovama.

Godišnjak možete u elektroničkom izdanju pročitati OVDJE.

prigorski.hr

Facebook Comments