Dnevnik supermame zbilja je dnevnik, kronologija događaja, koji nas vodi od trenutka kad jedna mama saznaje da je trudna sve do treće godine djetetova života. Daje nam uvid u možda najuzbudljiviji i najizazovniji period u životu žene progovarajući o temama majčinstva otvoreno i iskreno. Predstava je nastala kao sukus intimnih i stvarnih anegdota autorice teksta i još petnaest mama koje su svoja sjećanja i osobne priče podijelile s autoricom na druženjima i razgovorima u pripremnoj fazi predstave.

Nakon svake izvedbe održava se Odabrale mame after, domjenak s ciljem druženja i razmjene iskustava glumice i publike, a nove zanimljive priče iz publike mogu postati dijelom teksta predstave i obogatiti buduće izvedbe.

Predstava je nastala u suradnji Kazališne družine Tragači i udruge K-zona.

Predstava će se održati u Dvorana „Domoljub“, 9. svibnja 2024. godine u 19. 30 sati.

Svoje ulaznice po cijeni od 7,20 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od 7:00 do 15:00 sati. Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu 6 i više ulaznica iznosi 5,90 eura.

“Ljubazno molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave, a ukoliko odustajete od rezervacije da nas o tome obavijestite na vrijeme kako bi omogućili drugima da uživaju u programu.”-poručuju organizatori.