Predstava “10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” u dvorištu Galerije K2 u Križevcima

30. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Predstava “10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” u dvorištu Galerije K2 u Križevcima


Predstava Ivana Ožegovićahrvatskog kazališnog televizijskog i filmskog glumca, prati prolazak jednog momka kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz ljubavne dogodovštine. Na komičan način se obrađuju ozbiljne i manje ozbiljne teme.

Žanrovski je predstava romantična rock komedija. Obiluje hrabrim humorom, ali ne nedostaje i upliva u filozofske vode. Predstava je brzog tempa i time je vrlo privlačna mlađoj publici, ali ne isključuje niti stariju, pogotovo one koji su u nekoj fazi života slušali rock glazbu. Umjetničku vrijednost svaki gledatelj treba sam procjeniti, ali ono što ovu predstavu razlikuje od nastupa stand up komičara je osim dramskih scena i snažnog redateljskog pečata, snažna stilizacija pokreta tijekom cijele predstave.

U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja nas prati kroz život i svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo primjetit?

Ulaz: 30/40 kn
Pretprodaja: dvorište Galerije K2 (svakim radnim danom 10-12 i 18-20 h) i Entrio.hr
Srijeda, 1. srpnja u 20 h
dvorište Galerije K2

Facebook Comments