Predsjednik Nogometnog kluba Vrbovec Mato Jelić: Hvala od sveg srca svima vama koji ste pomagali i bili uz nas dok je bilo najteže

12. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sport Predsjednik Nogometnog kluba Vrbovec Mato Jelić: Hvala od sveg srca svima vama koji ste pomagali i bili uz nas dok je bilo najteže


Nogometaši Vrbovca pobjedom protiv Jaruna 2:1 izborili su ostanak u 3. ligi. Nakon pobjede na klupskoj Facebook stranici oglasio se predsjednik kluba Mato Jelić. Reakciju prenosimo u cijelosti.

“Dragi članovi, dragi navijači i prijatelji kluba, hvala dragom Bogu, uspjeli smo ostati u ligi!!!

Unatoč svim nevoljama s koronom i ozljedama i sudačkim (ne)namjernim pogreškama.
Nikad ni jedan klub u povijesti nogometa na ovim prostorima nije se našao u ovakvoj situaciji kao mi.
Bili smo dva tjedna u kućnom pritvoru nakon priprema, pa smo priključeni natjecanju u 5. kolu bez prava na treniranje od priprema do 5. kola, pa su nam nespremnima odredili igrati šest srijeda i subota za redom.
Teška i nemoguća situacija iz koje smo se teškom mukom izvadili.
Čista srca i pošteno!!! Naše zajedništvo i povratak našeg Marija Ćosića nas je spasilo.

I naš spasitelj, naš trener koji će nam biti trener do kad on to bude htio. Baraba, ljudina i veliki nogometni znalac, gospodin Dražen Biškup! Najbolji trener lige i jedan od najboljih trenera kojeg je klub imao ikad!!!

Hvala našim dobrim i jako talentiranim igračima i isto takvom fiziju Matiji Grežini.
Hvala trenerima Tihomiru Bradiću, Draženu Fuliru i Renatu Jurčecu.
Hvala svim volonterima u klubu, posebmo redarima na čelu s Goranom Majerom. Nemogu nas sve pobrojati, pa se ispričavam ako sam nekoga zaboravio.

Hvala od sveg srca svima vama koji ste pomagali i bili uz nas dok je bilo najteže!!!
Svima vama papkima koji ste pljuvali po nama i otežavali dok je bilo najteže, samo imam za reći da vam opraštamo i zapamtite za uvijek, mi se nikad ne predajemo!!!

SAMO MI NIKAD NISMO ISPALI!!!!

Sve u klubu je dobro. Nogometna škola je napokon kako treba, zahvaljujuć našem dobrom duhu i legendi, gospodinu Željku Majcenu i trenerina i tajnici Ireni Starešec. Mama svima nama, naša Renči o svemu brine.

Mi iz uprave smo napravili svoj dio.
Svi skupa se moramo još više potrudit da zadržimo ovu ekipu i ovog trenera. Sve vas članove i navijače i prijatelje kluba molim da svi skupa damo još više, da probamo naći financije i sponzorstva.
Klub je nakon dugog niza godina, ponovno spreman za velike stvari. Ovaj put čista srca i pošteno!
Vaš predsjednik kluba, Mato Jelić”.

Facebook Comments