Predsjednik koprivničko-križevačkog HSLS-a Tomislav Stipić dao ostavku na sve funkcije u stranci

26. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Predsjednik koprivničko-križevačkog HSLS-a Tomislav Stipić dao ostavku na sve funkcije u stranci

Na fotografiji Dejan Kovač i Tomislav Stipić foto: Matija Habljak/PIXSELL


Kako doznajemo Tomislav Stipić, predsjednik podravsko-prigorskog HSLS-a dao je ostavku na sve funkcije u stranci pa je ujedno odstupio i s pozicije potpredsjednika HSLS-a.

Podsjetimo, Stipić je u prosincu prošle godine preuzeo poziciju potpredsjednika stranke, a za šefa Županijske organizacije izabran je u svibnju. Smatrali su ga i prvim suradnikom čelnog čovjeka stranke Darija Hrebaka.

Uz to Stipić je bio i šef kampanje predsjedničkog kandidata HSLS-a Dejana Kovača.

Manje je poznato kako je sada, već bivši predsjednik koprivničko-križevačke organizacije, bio blizak i s križevačkim gradonačelnikom Mariom Rajnom.

Prema našim neslužbenim izvorima Rajn je prije ulaska u HSS imao intezivne pregovore oko ulaska u HSLS i Stranku s Imenom i Prezimenom, ali kako nam tvrde naši izvori, u zadnji čas se predomislio i odlučio se za Beljakov HSS. Očito je deal za Sabor presudio.

Komentar smo tražili i samog Stipića koji nam je potvrdio kako je odstupio sa svih funkcija.

– Istina je dao sam ostavku na sve funkcije i to prije mjesec dana iz osobnih i privatnih razloga – kazao je Stipić.

Na naše pitanje kako komentira ulazak križevačkog gradonačelnika u HSS, bivši potpredsjednik HSLS-a bio je kratak te je samo rekao kako svatko bira svoj politički put.

mm/prigorski.hr

Facebook Comments