Zagrebački frizer i pjevač Božo Pavlić, poznatiji po umjetničkom imenu Božo Kralj, brine za kosu slavnih Hrvatica, ali paralelno vodi i glazbenu karijeru.

Božo često za sebe kaže da je muškarac iz budućnosti, a u razgovoru za Prigorski uvodno se osvrnuo na glazbenu scenu. – U Hrvatskoj nije lako doći do publike, mala smo zemlja i dosta smo konzervativni. Srbija je drugačija što se tiče scene, lakše se možeš drugačije izraziti i biti svoj. Glazba me zanimala oduvijek od malih nogu, gledao sam festivale na televiziji. Nastupe sam kao mali imao kod bake, kad bi bila Dora u pitanju, glumio bi da je to moj nastup, a teta i baka su mi bile publika. Uvijek sam u glazbi pratio neke svjetske trendove, Beyonce, Britney Spears, Christinu Aguileru, a od domaćih Severinu i Karleušu iz Srbije – rekao nam je Božo i dodao kako snimanje video spotova iziskuje puno vremena.

bozo kralj1

-Snimanje traje 12-18 sati, ovisno o veličini projekta – rekao je  i dodao kako danas muškarci i žene funkcioniraju na isti način. -Prije je bila možda veća razlika, međutim, žene su se danas izborile za neka svoja prava i danas funkcioniraju na istoj razini kao muškarci u poslovnom i u privatnom svijetu. Žene su danas i vodeće u brojnim poslovima – poručio je Božo Kralj i osvrnuo se na komentare o svojem izgledu.

-Podjednako susrećem pozitivne i negativne komentare. Negativno ne pišu neki hejteri, već osobe koje su izfrustrirane životom. Na neki način se obrušavaju na ljude koji su im meta, poput mene koji sam drugačiji. Vjerojatno im smeta da netko drugačiji može uspjeti u životu. Na društvenim mrežama me podjedanko prate žene i muškarci, možda i žene više. Gledao sam na svom YouTube kanalu, tamo me prate uglavnom muškarci. Žene me više podržavaju, a muškarci me više prate i pišu neke privatne poruke. Ne želim tome davati veliki značaj, jer se ti muškarci moraju fokusirati na svoje cure, žene i na svoju obitelj – kazao je Božo i napomenuo kako u životu može funkcionirati bez mobitela.

-Kad dođem doma onda pregledam na mobitelu sve što me zanima, a na poslovni telefon se javlja tajnica. Po pregledima mi je najpopularnija pjesma Pantera. Radim na prvom albumu pod nazivom “Anđeli”, radim punom parom i svjetlost dana bi album trebao ugledati na jesen. U studiju sam, snimam pjesme i radim na marketingu. Sve dosad snimljeno imalo je neku priču vezanu na mene, Prva pjesma “Boli” opisuje ljubavni život tinejdžera koji je patio jer mu nije bila uzvraćena ljubav na način koji je htio. Pjesma “Crno” opisuje moj život kroz mladost koji sam prošao. Zadovoljan sam svojom karijerom i mislim da idem u pravom smjeru. Najvažnije je biti opušten i uporan uz red, rad i disciplinu – rekao nam je Božo i osvrnuo se na zajedničku fotografiju s Aleksandrom Prijović koja je obišla cijeli Balkan.

bozo kralj4

-Sve se dogodilo spontano na koncertu, Kartu sam dobio kao poklon za rođendan i to je bio četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu. Moja prijateljica Ružica nas je spojila i tako je došlo do zajedničke fotografije – kazao je i rekao kako još nije spreman za iskorak oko održavanja koncerata.

bozo kralj3

-Još nemam dovoljno pjesama za koncert, a ne želim pjevati pjesme drugih izvođača. Prvo želim sebe izgraditi. Moja prva ljubav je frizerstvo i tim putem sam krenuo. Odlučio sam da će moj frizerski salon biti u centru Zagreba i nalazi se u Martićevoj 6 – istaknuo je Božo za Prigorski i poručio čitateljima da budu svoji i da budu sretni.

bozo kralj2