Zagrebačka dvorana II Doma sportova na Štefanje je bila ispunjena do posljednjeg mjesta tijekom četvrtfinalnog dana glavnog turnira.

CB Sea Wolf Spegra i Big bang team Instalacije Jurković otvorili su seniorski turnir. Toni Kirevski poveo je ubojitu kontru, odigrao za Bradarića koji dovodi u vodstvo ekipu CB Sea Wolf Spegra.

U 38. pogodak je postigao Blažević, a u 39. minuti Kirevski za konačnih 3:0 i polufinale protic ekipe Biberon Koestlin koji je pobijedio ekipu Krešimir-Keta Bandić 2:1. Toni Jelavić doveo je Biberon u vodstvo nakon tri minute igre. Josip Božinović u 33. minuti povisuje na 2:0, a Keta Bandić smanjuje na 2:1 zgoditkom Romana Vlaha u posljednjoj minuti utakmice.

Promotionplay Domograd dolazi u vodstvo nakon 10.minuta igre pogotkom Filipa Bungića. Deset minuta kasnije za Polikliniku Milojević poravnao je Luka Perić. Nakon četiri minute u drugom poluvremenu Domograd opet vodi zgoditkom Filipa Matijaševića, a u 32. minuti Josip Šoljić povisuje na 1:3. Dvije minute prije kraja Matijašević postiže svoj drugi pogodak, a u posljednjoj minuti utakmice Domograd pogotkom Šoljića povisuje na 1:5. U posljednjim sekundama utakmice 2:5 postavlja Tihomir Novak.

Utakmica Kerschoffset Kamgrad – Feroterm-Čamber gradnja završila je 1:1. Martin Šunodv u 16. minuti dovodi Kerschoffset Kamgrad u vodstvo, a poravnava darko Ivanović u 24. minuti Feroterm-Čamber koji prolaze u polufinale nakon lutrije penala.

U polufinalu će se sastati Domograd – Feroterm-Čamber gradnja te CB Sea Wolf Spegra – Biberon Koestlin.