Poznati križevački DJ Ivan Krnjić – Krnya nominiran za nagradu Ambasador za najbolji live stream

12. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Poznati križevački DJ Ivan Krnjić – Krnya nominiran za nagradu Ambasador za najbolji live stream

Ustupio: Ivan Krnjić Krnya


Panedmija izazvana koronavirusom okrenula je svijet naglavačke, a čemu se posebno morao prilagoditi i glazbeni svijet. Bilo je to jedno novo iskustvo sredinom ožujka 2020. godine. Kako bi dopro do nove, ali i zadržao svoju vjernu publiku popularni križevački DJ Ivan Krnjić -Knya pokrenuo je tzv. “My vinyil stories from quarantine”, vinilske priče koje je puštao preko live streama svakodnevno kroz cijelo vrijeme tog mega lock-downa, a dio priče smo donijeli ovdje. 

Ta stvar nije promaknula organizatorima nagrade Ambasador, a koja se dodjeljuje za ostvarenja s područja elektroničke glazbe, a razdoblje evaluacije je od 01.01.2020. do 31.12.2020. godine Nagrađuju se projekti nastali u Hrvatskoj i regiji (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Srbija).

DJ Krnya nominiran je za u kategoriji najbolji live stream, a radi se o  Krnynoj  50. vinilskoj priči, koja se streamala sa Starog grada na Kalniku.

Svoju podršku i glas možete za Krnyu dati na linku ovdje, a više o samoj nagradi Ambasador čitajte ovdje.

 

Facebook Comments