Dvije su osobe prevezene vozilom hitne medicinske pomoći u koprivničku bolnicu nakon sudara koji se dogodio u petak oko 16. 30 u križevačkoj Ulici kralja Petra Krešimira.

Naime, do sudara je došlo nakon što je  27-godišnji vozač automobila Audi 80 krapinskih registarskih oznaka koji se kretao u smjeru Križevčina prešao na suprotnu prometnu traku i izravno udario u vozilo Fiat Punto križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 65-godišnjak.

U sudaru je Punto odbačen u putni jarak, a vozač koji je skrivio prometnu nesreću je bio pod utjecajem alkohola od 2,89 promila. Vozač Punta nije bio pod utjecajem alkohola. Vozačima su konstatirane lakše tjelesne ozljede, a vidljive ozljede imao je i 30-godišnji putnik u Audiju, ali odbio je liječničku pomoć. Tijekom obavljanja policijskog očevida 67-godišnji poznanik od ozlijeđenog vozača Punta koji nije bio pod utjecajem alkohola udario je po glavi 30-godišnjeg putnika Audija.

Na kraju ovog događaja koji je mogao tragično završiti optužni prijedlog zaradili su vozač koji je skrivio prometnu nesreću i 67-godišnji muškarac koji je fizički nasrnuo na 30-godišnjaka.

prigorski.hr