Najdugovječniji glazbenik i istinska živuća legenda domaće scene stiže u Koprivnicu. Koncertom povodom Međunarodnog dana jazz glazbe, Stjepan Jimmy Stanić i The Boysi pripremit će Koprivničancima posebnu večer za pamćenje.

U Dvorani Domoljub imat ćete priliku poslušati najljepše evergreene ovog vječno mladog glazbenika i interpreta, a čije su pjesme obilježile mnoge živote i ljubavi.

Iako je svirao kontrabas i gitaru, najpoznatiji je po svom baritonu kojim je ukrasio najljepše jazz skladbe i šlagere. Prepoznatljiv po svojoj duhovitosti, šaljivim intermezzima, vicevima i šalama, ne dopušta da situacija na koncertima postane suviše ozbiljna. Iako rođen u Dubrovniku starozagrebački je šarm jedinstvena karakteristika njegova lika i djela.

Stjepan Jimmy Stanić glazbom se počeo baviti još u svojim dvadesetim godinama, a 29. siječnja ove godine je napunio punih 95 godina. No ni ove impresivne godine ga ne sprečavaju da i dalje puni klubove i dvorane. Čovjek koji je čitav život posvetio glazbi razgalit će 29. travnja i publiku dvorane Domoljub.

Jimmy iza sebe ima 10 albuma, mnoštvo singlova i hitova koji su obilježili desetljeća glazbe i koje još uvijek pjevuše sve generacije: ‘Kobila Suzy’, ‘Mimi’, ‘Prolazi sve’, ‘Dimnjačar’, ‘Jutro će promijeniti sve’ i druge orit će se dvoranom Domoljub, stoga ne propustite ovaj sjajan koncert.

Koncert će se održat u Dvorani „Domoljub“ 29. travnja 2024. (ponedjeljak) u 19 sati.

Svoje ulaznice po cijeni od 3,90 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email [email protected]. Za kupovinu 6 i više ulaznica, te za učenike, studente i umirovljenike cijena pojedine ulaznice iznosi 2,60 eura.

“Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu „Domoljub“, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja koncerta.”-poručuju organizatori.