Večeras je održana 19. sjednica Gradskog vijeća Grada Križevaca, a vijećnici su donijeli odluke o dodjeli Plaketa i Priznanja Grada Križevaca.

Naime, Plaketa Grada Križevaca dodjeljuje se Planinarskom društvu Kalnik iz Križevaca, uz 100-tu obljetnicu uspješnog rada i djelovanja na unapređenju i razvoju planinarstva, promicanju tjelesne kulture, rekreacije, zdravlja i zaštite planinske prirode.

Plaketu Grada Križevaca primit će i Tomislava Tomac Topolovec iz Križevaca, za predan i nesebičan dugogodišnji rad u promociji i popularizaciji lutkarske umjetnosti te edukaciji novih naraštaja križevačkih lutkara.

Priznanje Grada Križevaca primit će Mario Komazin iz Križevaca, za postignute višegodišnje uzorne uspjehe u radu i promociju Grada Križevaca.

DSC_3362

Priznanje Grada Križevaca dodjeljuje se i Čipkaricama dnevnog borvaka Gradskog društva Crvenog križa Križevci, uz desetu obljetnicu početka izrade čunčane čipke i nesebičan humanitarni rad.

Priznanje Grada Križevaca ide i Zvonku Hlebu  iz Križevaca, za dugogodišnji predan rad u sportu i zdravstvenoj brizi za križevačke sportaše.

Plaketa u vatrogastvu Grada Križevaca dodjeljuje se Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Križevci, uz 150. obljetnicu uspješnog i kontinuiranog rada na zaštiti od požara i čuvanju imovine.

Priznanje u vatrogastvu Grada Križevaca dodjeljuje se i Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Lemeš, uz 70. obljetnicu uspješnog i kontinuiranog rada na zaštiti od požara i čuvanju imovine.

Priznanj a i plakete Grada Križevaca uručit će se na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca povodom obilježavanja Dana Grada Križevaca.

DSC_3436