Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kaptola kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“ i nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom također s područja Kaptola koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“, priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Naime, 4. ožujka oko 23.30 sati na području općine Kaptol u obiteljskoj kući i dvorištu, 22-godišnjak je  verbalno i tjelesno napao 54-godišnjakinju nakon čega ju je pokušao usmrtiti gušenjem u čemu ga je spriječio 63-godišnjak.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 54-godišnjakinja u navedenom događaju uporabom drvene palice i kuhinjskih noževa tjelesno napala 22-godišnjaka u namjeri da ga ozlijedi i vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 22-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.