Potpisan Ugovor za izgradnji dječjeg vrtića Starigrad vrijednosti preko 6,6 milijuna kuna

4. travnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Potpisan Ugovor za  izgradnji  dječjeg vrtića Starigrad vrijednosti preko 6,6 milijuna kuna


U prigradskom naselju Starigrad uskoro kreće izgradnja dječjeg vrtića u kojem će svoje mjesto pronaći 66 mališana.

Izgradnja dječjeg vrtića Starigrad izvodit će zajednica ponuditelja Bistra Đurđevac, koju zastupa direktor Krešimir Habijanec i Tehnix Donji Kraljevac, kojeg zastupa direktor Đuro Horvat, potpisnik projekta bio je Željko Horvat, voditelj projekta.

Horvat i Habijanec su u petak zajedno s Mišelom Jakšićem, gradonačelnikom Koprivnice potpisali Ugovore za izvođenje radova na objekta dječjeg vrtića Starigrad.

Predviđen rok za uvođenje u posao Izvođača radova je 23.4.2020. , a rok završetka radova je 200 dana od dana potpisa ugovora. Vrijednost ugovorenih radova je 6.611.812, 34 s PDV-om. Poslove stručnog nadzora obavljat će ACTA-ARH iz Koprivnice.

Zgrada novog vrtića će biti samostojeća, prizemna građevina, koja će obuhvaćati tri vrtićke grupe s pripadajućim prostorijama, višenamjensku dvoranu sa spremištem rekvizita i spremištem didaktičkih sredstava, prostore za odgojno-obrazovne djelatnike kao i prostore poput sanitarija, energetsko-tehničkog bloka i distribucijske kuhinje s pratećim prostorijama.

Projekt izgradnje dječjeg vrtića u Starigradu sufinanciran je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u sklopu programa Ruralnog razvoja te mjere “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Facebook Comments