Potpisan ugovor o izgradnji Višenamjenskog sportskog parka u Svetom Ivanu Zelini

17. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Potpisan ugovor o izgradnji Višenamjenskog sportskog parka u Svetom Ivanu Zelini


Gradonačelnik Hrvoje Košćec i vlasnik obrta JIK KAJBA Ivan Kajba potpisali su ugovor o izvođenju radova na izgradnji Višenamjenskog sportskog parka u Svetom Ivanu Zelini. Vrijednost ugovora iznosi 2.065.673,93 kuna. Potpisani su i ugovor o pružanju usluge stručnog nadzora nad izvođenjem radova s tvrtkom Gradečki projekt d.o.o. te Ugovor o pružanju usluge zaštite na radu na projektu s tvrtkom Prometnice Zagreb d.o. o. čija ukupna vrijednost iznosi  91.250,00 kuna.

U sklopu postojećeg sportsko-rekreacijskog centra projektom se planira izgraditi “pump track” staza za bicikliste i rolere te vanjsko sportsko igralište za rukomet, mali nogomet, hokej, badminton koje bi se tijekom lošeg vremena i izvan ljetne sezone natkrivalo s balonom.

zelina košćec (1)

Za izgradnju višenamjenskog sportskog parka putem prijave na natječaj Ministarstva turizma i sporta za  sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini osigurana su sredstva u iznosu od 594.000,00 kuna.

Putem prijave na javni poziv za prijavu projekata za sufinanciranje poticanja razvoja javne turističke infrastrukture -BIKE PARKOVI u Zagrebačkoj županiji za 2021. godinu za izgradnju “pump track” staze od strane Zagrebačke županije osigurano je 200.000,00 kuna.